Maatschappelijke stages

Maatschappelijke stage (Mas) houdt in dat jongeren vrijwilligerswerk doen tijdens hun middelbare schoolperiode. Ze maken kennis met iets doen voor een ander of de samenleving zonder dat je er voor betaald wordt.
Ook bij HV Dongen is het mogelijk om je maatschappelijke stage te lopen. Dit kun je op vele manieren doen, bijvoorbeeld helpen bij het geven van trainingen, mee-organiseren van activiteiten voor de jeugd, helpen bij een evenement, het geven van een clinic, maar je mag ook zelf iets bedenken, als je dit overlegt met de coördinator maatschappelijke stage. Momenteel is dat Tanja Ansink (Secretaris HV Dongen).
Dus beste leden, maar ook niet-leden, wil je je maatschappelijke stage bij HV Dongen lopen, dan kun je dat rechstreeks regelen met de trainer(s) of voorzitters van de diverse commissies, maar je mag ook mailen naar secretaris@hvdongen.nl
We zien je graag!